Părerea ta privind experiența cu Ocean Credit contează și a contat dintotdeauna. Vești bune, am lansat noul credit online Coral, care-ți oferă până la 12.000 de lei, rambursabili în 6-24 de luni, în funcție de nevoile tale.

Două carduri de credit animate pe fundal marin - credit Pinguin si credit Coral, impreuna cu un Pinguin inotand si un coral. Text: Vocea ta conteaza: noul produs Coral este aici.
Două carduri de credit animate pe fundal marin - credit Pinguin si credit Coral, impreuna cu un Pinguin inotand si un coral. Text: Vocea ta conteaza: noul produs Coral este aici.

Vești bune - lansăm creditul Coral și extindem creditul Pinguin

Un proces de aplicare rapid și ușor?

Sume generoase de bani pentru împrumut rapid?

Dobânzi mici?

Perioadă contractuală la alegere?

Costuri cât mai transparente?

Până la urmă, atunci când vine vorba de împrumut rapid și de credite online, românii își doresc cam aceleași lucruri. Indiferent că este vorba despre un împrumut bancar sau de un împrumut IFN online, de o linie de credit sau de un credit de nevoi personale.

Însă, chiar dacă cerințele românilor sunt similare, este extrem de important pentru noi să descoperim ce anume își doresc chiar clienții noștri - clienții Ocean Credit. 

1. Ce își doresc clienții Ocean Credit?

Cum știm ceea ce-și doresc clienții noștri, clienții Ocean Credit?

Simplu. Îi ascultăm și îi înțelegem.

La telefon, în chat și prin chestionare atent gândite.

Ultimele feedback-uri venite de la clienții noștri ne indică nevoia de a beneficia de sume mai mari pentru împrumut online, precum și de perioade extinse de rambursare a sumelor obținute în împrumut.

2. Noul credit Coral - sumă mai mare și termen flexibil

Tocmai de aceea, am creat noul produs de creditare Coral, care să bifeze întocmai aceste caracteristici:

🪸 Creditul Coral - Am creat Coral pentru a-ți putea acorda mai mulți bani în împrumut online, cu o flexibilitate crescută. Astfel că poți primi până la 12.000 lei, bani rambursabili între 6-24 luni. Ai flexibilitatea să-ți alegi tu termenul contractual, având în vedere, desigur, ca rata ta lunară să nu depășească 40% din venituri.

Bineînțeles, și acest nou împrumut online va respecta aceleași principii de bază Ocean Credit:

  • ✔️ Cea mai mică dobândă personalizată
  • 💰 Dobânda zilnică fixă pornește de la 0.055%
  • 🎯Dobânda FIXĂ pe toată durata creditului
  • 👁️ Lipsa costurilor ascunse 
  • 💳 Virament instant pe cardul tău. 

Bucură-te și tu de lansarea produsului Coral, aplică și vezi pentru ce sumă te încadrezi.

3. Creditul Pinguin - acum rambursabil în 6 luni

Pe lângă faptul că am lansat un produs cu totul nou, care să adreseze un set specific de nevoi financiare, ne-am uitat și la modurile în care putem îmbunătăți produsele Ocean Credit deja existente.

După cum știi deja probabil, cele mai populare soluții financiare oferite de Ocean Credit sunt:

Linia de credit online Delfin🐬- îți oferim până la 9000 de lei împrumut rapid online, rambursabili în 12 luni. Practic, primești acces la o pușculiță, din care poți retrage bani ori de câte ori ai nevoie.

Creditul online Pinguin 🐧 - îți oferim până la 4500 de lei, sub forma unui credit online de nevoi personale.

Dacă înainte termenul de rambursare a creditului Pinguin era de 3 luni, am ascultat părerea clienților noștri și l-am extins la 6 luni. Am făcut acest lucru tocmai pentru ca tu să-ți poți rambursa suma primită într-un ritm mai accesibil și confortabil pentru tine.

4. Cum te poți bucura la maxim de creditul tău?

Solicită o ofertă de credit și vezi în ce măsură îți poți amplifica resursele financiare. În funcție de datele tale de la ANAF și Biroul de Credit, vei primi o ofertă de credit care reflectă aceste date: istoricul tău de credit, scorul de credit, gradul de îndatorare, credite active.

Asigură-te că, odată ce ai deschis un nou credit, ai un comportament corect de plată și îți achiți cel puțin minimul de plată lunar. Plătindu-ți ratele la timp, îți poți crește scorul de credit, iar un scor FICO bun îți dă șansa să negociezi credite cu dobânzi mai avantajoase pe viitor.

Dacă totuși ai întârzieri la plată, asigură-te că ajungi la un consens cu echipa de suport Ocean Credit. Oferim înțelegere, respect și transparență, înainte de toate.

Concluzie

Părerea ta face diferența. Bucură-te de noul credit online Coral 🪸, care îți poate oferi până la 12.000 de lei, bani rambursabili în 6-24 de luni. De fapt, ai posibilitatea să-ți alegi singur perioada contractuală, atât timp cât te asiguri că nu te supraîndatorezi.

În plus, poți alege și noua variantă extinsă a creditului Pinguin, care îți oferă până la 4500 de lei, cu o perioadă de rambursare de 6 luni.

Continuă să ne oferi părerea ta. Nevoile tale contează, împreună evoluăm.

autor
Claudia Spataru
Publicat pe
16/1/2024
Categoria
IFN

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.