Vrei să te știi la zi cu ratele tale la credit? Vești bune! Acum poți achita cash ratele creditului tău la Stațiile de Plată SelfPay din țară

Logo Ocean Credit, logo SelfPay, text imagine: Vrei să te știi la zi cu ratele? Achită cash la Stațiile de Plată SelfPay.
Logo Ocean Credit, logo SelfPay, text imagine: Vrei să te știi la zi cu ratele? Achită cash la Stațiile de Plată SelfPay.

Achită cash ratele creditului tău la Stațiile de Plată SelfPay din țară

A venit data scadenței creditului tău, iar tu ești prin oraș. Îți amintești la timp și vrei să plătești. Nu-ți găsești telefonul. Sau, mai rău, l-ai uitat acasă. Sau bateria e moartă, iar încărcătorul parcă s-a evaporat.

Sau ești în situația în care nu-ți poți accesa contul bancar. Ești cu ei în telefoane și mai ai de așteptat până se soluționează.

Nu vrei nici penalizări pentru întârzierea la plată. Vrei să fii un bun-platnic și să ai astfel, un scor de credit bun pentru ca, pe viitor, să iei credite online din ce în ce mai avantajoase.

Achită cash ratele creditului tău Ocean Credit la stațiile SelfPay

Din fericire, am venit în întâmpinarea ta și a acestor tipuri de situații cu o nouă soluție de plată a ratelor. De-acum, poți plăti cash ratele creditului tău la orice stație de plată SelfPay din țară. Ai la dispoziție 10.000 de stații de plată SelfPay în mai mult de 2.000 de localități din România.

Deci chiar și atunci când ești în vacanță, îți poți plăti ratele la timp, de oriunde ai fi în țară.

În plus, stațiile de plată SelfPay îți permit să plătești facturile a aproximativ 260 de servicii locale și naționale. Cu alte cuvinte, atunci când plătești ratele creditului tău Ocean Credit, poți plăti și facturile de energie electrică, gaz și telefonie mobilă, printre altele. Și invers.

Cum funcționează?

Plata ratelor la stațiile de plată SelfPay este simplă și intuitivă. Pe pagina de început, vei găsi secțiunea denumită Rate Credite. Apasă și mergi la secțiunea Ocean Credit - poziționarea va fi dinamică în timp, deci o poți regăsi chiar pe pagina 2 sau 3. Acolo se va deschide un nou ecran unde vei fi rugat să introduci numărul contractului tău de credit și ultimele 5 cifre ale CNP-ului tău. 

Imediat ce faci asta, vei vedea suma de plată și două metode prin care să achiți: numerar sau bon de rest. Ce este important să reții este că aparatul nu dă rest, ci îți dă un bon de rest. De exemplu, dacă rata ta este 660 de lei, iar tu ai introdus 4 bancnote de 200 lei - total 800 de lei - în stația de plată SelfPay, vei primi un bon de rest cu suma de 140 de lei. 

Cu acest bon de rest, vei putea plăti și alte servicii disponibile prin SelfPay. Poți folosi acești 140 de lei să plătești factura de electricitate, de exemplu. Sau poți păstra bonul pentru următoarea scadență a creditului tău Ocean Credit.

Ce este bine să știi?

Atunci când efectuezi plata ratei tale la stația de plată SelfPay, este bine să reții că dacă nu optezi pentru bon de plată, practic lași acei bani în contul plăților tale viitoare. 

Luând exemplul de mai sus, dacă tu ai de primit un rest de 140 de lei, însă nu optezi pentru bon de rest, acești 140 de lei se vor scădea din suma de plată a scadenței viitoare. Cu alte cuvinte, plătești în avans o parte a scadenței tale viitoare.

Cu ce te ajută asta?

Acum ai mai multe metode de plată la îndemână și mai accesibile. Practic, dacă nu ești genul de persoană care să folosească mult cardul sau contul bancar, atunci varianta aceasta este perfectă pentru tine. 

Mergi la magazin, cum mergi, de obicei, iar pe lângă banii de cumpărături, îți iei la tine și banii pentru plata facturii Ocean. Introduci datele achiți și îți iei de-o grijă.

Îți poți achita cash ratele creditului tău Ocean Credit la stațiile de plată SelfPay, indiferent de creditul pe care-l ai la noi:

🪸 Creditul Coral, care îți oferă până la 12.000 lei pe cardul tău, rambursabili între 6-24 luni. Tu alegi numărul total al ratelor și ritmul confortabil pentru tine.

🐬 Linia de credit Delfin, care îți oferă până la 9.000 de lei direct pe cardul tău, rambursabili în 12 luni. Bucură-te de propria ta pușculiță, din care retragi bani oricând ai nevoie.

🐧 Creditul online simplu Pinguin, care îți oferă până la 4.500 de lei pe cardul tău, sumă rambursabilă în 6 luni. Perfect pentru a achita orice fel de urgențe.

Concluzie

Știind că vrei să fii un bun-platnic, am introdus o nouă metodă de plată a ratelor tale: cash, la stațiile de platăSelfPay din țară. Cu numărul tău de contract și ultimele 5 cifre din CNP, poți achita în numerar ratele tale Ocean Credit, astfel încât să te știi la zi cu ratele.

autor
Claudia Spataru
Publicat pe
23/2/2024
Categoria

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.