cel mai bun credit online
cel mai bun credit online

Cel mai bun credit din lume

Există credite pentru casă, pentru mașină, vacanță, studiu sau cumpărături, dar și pentru urgențe. Există credite pentru orice, dar acest lucru nu înseamnă că reprezintă varianta ideală pentru tine și nevoia ta. În funcție de situație, un împrumut poate să te ajute cu adevărat sau poate să te încurce, deoarece condițiile și timpul de rambursare, suma împrumutată și suma totală de returnat sunt diferite pentru fiecare produs financiar în parte.

Care este cel mai bun credit din lume? Cel mai bun credit este cel care ți se potrivește! Adică, acel împrumut pe care îl poți lua rapid și îl poți rambursa în cele mai bune condiții pentru tine.

Cum îți dai seama dacă ai făcut alegerea corectă? Există o mulțime de credite disponibile, de la creditele bancare tradiționale, la creditele online sau cele care se acordă prin telefon, de la împrumuturile unde trebuie să aplici cu un dosar plin cu acte, la creditele care se acordă doar cu buletinul. Toate par la fel și este greu să știi unde trebuie să te uiți ca să fii sigur că ai luat decizia bună pentru tine. Noi, echipa Ocean Credit, am creat un ghid pe care îl poți parcurge de fiecare dată atunci când ai nevoie de un credit de nevoi personale, pentru care vrei să aplici online.

La ce să te uiți când faci un credit online pentru a evita o alegere pe care o vei regreta mai târziu?

Înainte de a începe procesul obținerii un credit online, acordă atenție următoarelor detalii:

Securitate online

Partajarea informațiilor tale personale pe un site poate părea ceva banal în zilele noastre, dar trebuie să fii atent dacă site-ul prezintă încredere și este securizat, adică url-ul acestuia sau adresa este sub forma “https”, care atestă prezența unui certificat SSL.

Unele browsere îți afișează inclusiv un mic lacăt la adresa site-ului și te anunță în cazul în care conexiunea pe care o vei accesa este nesigură, pentru că este posibil să fii expus riscului de furt de identitate și fraudă.

Verifică întotdeauna dacă o instituție financiară are măsurile de securitate adecvate pentru a-ți proteja datele, la fiecare pas al procesului de împrumut.

Dobânzi, comisioane și taxe prea mari

Uneori, nu poți obține ușor un împrumut online cu un scor de credit mai prost, iar unii creditori pot percepe rate mari ale dobânzii și comisioane care se pot dovedi greu de gestionat. Acestea limitează, de asemenea, cât de mult poți împrumuta.

⚠️Dacă ratele dobânzilor sau comisioanele sunt mari, un împrumut devine brusc mult mai fi dificil de rambursat. Știai că poți plăti în medie o dobândă totală care se situează între 2000% și 4700%? Verifică întotdeauna detaliile din contractul de credit și dacă ți se pare prea mult, anulează cererea sau amână semnarea ei, pentru că este foarte posibil să poți găsi un credit mai ieftin în altă parte!

Verifică și bugetul înainte de a trimite o cerere, ca să te asiguri că-ți poți permite să faci toate plățile până la scadența acestora și că nu plătești dobânzi penalizatoare, a căror valoare poate fi semnificativă. Pe acestea le vei găsi în contractul de credit. Dacă orice detaliu ți se pare neclar, cere mai multe informații! Este vorba despre banii tăi și meriți să știi de la început absolut toate condițiile de creditare!

De asemenea, ar trebui să verifici dacă se percep penalități pentru achitarea împrumutului mai devreme decât plățile programate. Unii creditori au taxe  inclusiv dacă îți dorești să achiți anticipat creditul, pentru a-ți demonstra bonitatea și a-ți crește scorul de credit.

✅La Ocean Credit te bucuri de cele mai mici dobânzi din piață pentru toate creditele online. Beneficiezi de ZERO taxe și comisioane și de condiții transparente. Nu se percepe comision de administrare cont, taxă de emitere sau alte dobânzi ascunse, în afară de dobânda prevăzută creditului ales.

Verifică ofertele noastre

Termenii de rambursare

Deși împrumutul tău se poate întinde pe câteva luni, un an sau mai mult, unele instituții bancare, dar și alte IFN-uri se așteaptă să primească rambursări săptămânale sau cel puțin lunare, în funcție de tipul de credit.

Este extrem de important să înțelegi pe deplin care sunt opțiunile de rambursare pentru fiecare creditor în parte. Nerespectarea graficului stabilit te poate pune într-o situație nefavorabilă și îți poate afecta scorul de credit, adică posibilitatea de a accesa împrumutul de care ai nevoie, în cele mai bune condiții.

⚠️Nu uita să controlezi dacă există sau nu comision de rambursare anticipată!

✅În cazul oricărui împrumut Ocean Credit, ai comisioane ZERO. Toate condițiile sunt clare și foarte ușor de înțeles, de la bun început.

Este un credit online potrivit pentru mine?

Chiar dacă este extrem de confortabil și infinit mai ușor să accesezi un credit online față de un credit clasic, trebuie să ții cont de faptul că nu toate împrumuturile online sunt accesibile sau sigure.

Un credit online este potrivit cât timp alegi varianta corectă pentru nevoile tale financiare. Este important să nu te grăbești, să analizezi, chiar să-ți faci un document comparativ cu toate opțiunile pe care le ai și să acorzi o atenție deosebită tarifelor și condițiilor oferite. În plus, semnezi un contract de împrumut numai dacă știi, fără îndoială, că îl poți rambursa în termenii stabiliți de creditor.

Ce sunt creditele online și cum poți solicita un împrumut online?

Creditele online se referă la banii pe care îi împrumuți direct de pe internet. Sunt împrumuturi pe care le obții online, mai rapid decât în persoană, de la o instituție financiară bancară sau nebancară. Oricine poate solicita un astfel de împrumut, condițiile creditelor online fiind mult mai simple față de cele ale instituțiilor financiare tradiționale.

Există un număr mare de opțiuni de împrumuturi online sigure pe care merită să le analizezi. IFN-urile (Instituțiile Financiare Nebancare) nu au toate o prezență fizică, precum băncile, dar gama lor de produse oferă infinit mai multă flexibilitate și rapiditate față de oricare altă bancă. ✅Ocean Credit este o instituție financiară nebancară românească, cu produse de creditare 100% online.

Află mai multe despre noi

Cum funcționează creditele online?

Înainte de a învăța cum să soliciți un împrumut online sau de unde să soliciți unul, este important să înțelegi cum funcționează împrumuturile online și care este procesul pentru a obține un astfel sau un altfel de credit.

Unele IFN-uri pot solicita în cererea de aplicare numele complet, istoricul angajării, detaliile financiare și datele din buletin pentru a obține cât mai multe informații despre situația ta financiară. Aceste detalii sunt folosite pentru a-ți determina capacitatea de gestionare a împrumutului în mod responsabil.

La Ocean Credit, solicitarea unui astfel de împrumut necesită doar datele din buletin sau cartea de identitate și o poză cu tine (selfie), pentru a elimina orice risc de fraudă, însă nu sunt necesare cartea de muncă, datele salariale sau copii ale altor documente.

Până acum, singura modalitate prin care puteai aplica pentru un credit era să vizitezi sediul unei bănci în timpul programului de lucru, să discuți cu un consilier și să completezi numeroase formulare. Apoi, să aștepți pentru a vedea dacă cererea ta a fost aprobată, iar procesul putea să dureze zile și uneori chiar și 1-2 săptămâni.

În continuare, există această opțiune de credite bancare, dar există alternativa mai puțin consumatoare de timp, de a solicita un împrumut online, mai ales dacă suma solicitată nu este atât de mare. Cu o tabletă, un telefon sau un computer conectat la internet completezi o cerere online, însă DOAR după ce te-ai informat suficient și știi deja ce împrumut te avantajează cel mai mult în situația actuală.

Odată ce creditul a fost aprobat, vei primi fondurile aprobate sub formă de depunere directă în contul tău bancar, fără a mai fi nevoie de alți pași, de o deplasare la ghișeu sau la bancomat.

Tipuri de credite online

IFN-urile oferă fiecare mai multe tipuri de credite, de produse financiare. Acest lucru se întâmplă pentru că nu există un model unic, standard, de împrumut online. Există împrumuturi în forme și de dimensiuni variate, cu utilizări, sume totale, modalități și termene diferite de rambursare și condiții mai mult sau mai puțin avantajoase. Ai la dispoziție credite online pe termen scurt, pe termen mediu și lung, credite de nevoi personale, credite până la salariu și chiar și opțiuni de linii de credit.

Care sunt cele mai frecvente împrumuturi online disponibile?

Credite pe termen scurt cu sau fără garanție

Acestea sunt împrumuturi pe termen scurt, în sume mici, care pot fi supuse unor dobânzi destul de mari și uneori necesită garanții. O garanție înseamnă că trebuie să-ți asiguri împrumutul cu unul dintre bunurile tale, cum ar fi autoturismul  personal sau casa. În cazul în care nu rambursezi împrumutul, creditorul tău îți poate lua bunul respectiv pentru a recupera valoarea acestuia.

✅La Ocean Credit nu ai nevoie de garanții, indiferent de valoarea împrumutată. Ai la dispoziție un credit online fără garanții care a fost gândit ca un împrumut ideal până la salariu, deoarece termenul de rambursare este de 30 de zile, la o dobândă similară unui credit ipotecar, mai exact, foarte avantajoasă!

Vreau un credit până la salariu

Credit online cu plata în rate

În cazul unui împrumut în rate, procesul de obținere este la fel de simplu: accesezi o sumă de bani mai mare odată, pe care o înapoiezi în rate fixe sau variabile, pentru care plătești dobândă. În total, poate dura între câteva luni și chiar câțiva ani pentru a plăti, în funcție de suma obținută, creditul online.

⚠️Cele mai mari probleme le-au generat creditele în monede străine și/sau dobânzile variabile. Este greu să-ți gestionezi eficient bugetul când nu știi cât de mult va crește dobânda sau moneda străină în comparație cu moneda națională. Cele mai sigure împrumuturi online rămân cele în lei, cu rate fixe, la vedere, pe care le știi dinainte, ca să eviți orice surpriză neplăcută ce îți poate da peste cap planurile.

În cazul creditelor în rate, trebuie să verifici mereu: suma totală de plată, valoarea dobânzii, numărul de rate și valoarea acestora, dar și dacă mai este nevoie să plătești orice alte taxe sau comisioane. De asemenea, este bine să analizezi și rata dobânzilor penalizatoare, adică a acelor dobânzi pe care le plătești dacă nu te încadrezi cu plata la timp!

Vreau un credit online în rate

Descoperire de cont/card, overdraft sau linie de credit

O descoperire de cont îți permite să împrumuți bani prin contul tău curent, direct prin cardul de debit, adică acel card pe care primești salariul. De obicei, overdraft-ul se acordă într-o anumită limită de credit. Poți plăti dobândă, comisioane sau alte taxe, în funcție de contractul semnat.

Linia de credit funcționează pe același principiu. Ai la dispoziție o sumă preaprobată (poți primi între 2-6 salarii), pe care o poți accesa de mai multe ori, pentru o anumită perioadă de timp. Concret, poți retrage și depune bani de mai multe ori pe lună sau o dată la câteva luni, cum îți dictează nevoia.

⚠️Când accesezi un overdraft sau o linie de credit, trebuie să analizezi dacă ți se solicită sau nu garanții, rata dobânzilor și orice taxă de emitere, de analiză ori comision de administrare, care este de obicei perceput lunar, sub forma unui procent.

✅Spre deosebire de alte credite care funcționează ca overdraft, la Ocean Credit te poți folosi de linia de credit DELFIN pentru 1 an de zile, pentru care plătești doar un comision FIX, doar pentru zilele în care folosești banii și atât!

Vreau linia de credit cu cea mai mică dobândă

Ce beneficii am dacă aleg un credit online?

Poți compara mai ușor ofertele mai multor creditori

Este mai greu să verifici clauze și condiții de creditare atunci când acestea nu sunt online. În cazul împrumuturilor online, este mai ușor să compari între două produse de același tip. La o simplă căutare pe Google vei găsi imediat mai mulți creditori, iar tot ce rămâne de făcut este să le analizezi ofertele, răsfoind paginile site-urilor lor web, de oriunde și oricând ai timp, fără a te deplasa la un sediu fizic.

Vezi cât de flexibile sunt cerințele de eligibilitate

Anumite instituții financiare bancare și nebancare îți pot pot fi respinge cererea  de creditare doar din cauza scorului de credit, iar acest lucru îți îngreunează demersul de a găsi o finanțare cât mai rapidă. Alte IFN-uri, cum este și Ocean Credit, nu țin cont exclusiv de scorul de credit, ci și de veniturile actuale și de gradul de îndatorare.

⚠️Atenție la creditele care sunt promovate ca împrumuturi speciale pentru rău-platnici, deoarece acestea pot avea dobânzi usturătoare și condiții rigide. Nu uita să verifici cu atenție toți termenii contractuali!

Mai confortabil de atât nu se poate

Ce poate fi mai confortabil decât să soliciți un credit când și din orice loc vrei tu? Nu trebuie să te deplasezi într-o locație fizică, să stai la coadă sau să faci eforturi pentru a-ți potrivi programul cu orarul de lucru al instituției financiare. Mai puțin stres, mai puține drumuri, fără birocrație, mai eficient și incredibil de rapid.

✅La Ocean Credit poți solicita un credit oricând, la orice oră din zi sau noapte, 24/7.

Aprobare imediată, virament instantaneu

În medie, durează aproximativ 5–6 minute ca să completezi cererea online pe site-ul Ocean Credit și încă circa 3 minute până primești banii în cont. Nici un alt IFN din România nu îți oferă aceeași rapiditate și aceleași condiții avantajoase pentru creditele online. Convinge-te singur! Experimentează cum este să împrumuți altfel!

Verifică oferta noastră

autor
Andrei Stoleriu
Publicat pe
31/1/2022
Categoria
IFN

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.