Despre noi,

sau, de ce să împrumuți altfel?
Obține oferta

Ocean Credit s-a născut în anul 2015 din dorința de a oferi o alternativă accesibilă oricând, mai prietenoasă, complet transparentă și mai apropiată de nevoile clienților români.

Obiectivul Ocean Credit a fost de la bun început transformarea modului în care poți împrumuta bani: fără birocrație, fără timp de așteptare, fără garanții, fără clauze greu de înțeles, fără dobânzi disproporționat de mari, fără taxe ascunse, fără surprize neplăcute. 

Mereu e loc de mai bine și e absolut firesc ca românii să aibă dreptul să beneficieze de condiții la fel de avantajoase precum cei din restul lumii civilizate. Am observat că există o nișă de nevoi complet neacoperită de piața românească de credite rapide și ne-am hotărât să fim cei care fac primul pas important pentru maturizarea și educarea pieței de credite din România.

Când bugetul tău nu face față nevoilor, planurilor, dorințelor și visurilor tale, te confrunți cu o mare de griji, frustrări și deznădejde.

În tradițiile și cultura poporului nostru, împrumutul banilor este asociat cu nesăbuința, cu risipa și nicidecum cu folosirea controlată și inteligentă a banilor pentru a-ți îmbunătăți imediat calitatea vieții. Un credit poate răspunde unor nevoi de sănătate urgente ori pentru a investi când există oportunități unice! 

Să împrumuți bani nu este un lucru greșit atunci când te ajută să îți îmbunătățești viața, când îți asigură un loc de muncă mai bun, când îți permite să îi faci pe cei dragi fericiți sau când îți refaci sănătatea!

Însă ești sigur însă că beneficiezi de cele mai bune condiții de creditare și de cele mai mici dobânzi? Condițiile împrumutului tău sunt corecte și transparente?
În caz contrar, poți ajunge să plătești prea mult la final, iar investiția ta să nu merite nici efortul, nici timp
ul investit. 

Pentru a ne ține promisiunea de a oferi experiențe de creditare personalizate, am creat o platformă online foarte ușor de folosit și permanent la îndemână. Astfel că, orice persoană care are nevoie de un credit rapid poate accesa site-ul nostru la orice oră din zi și noapte, iar întregul proces de acordare a creditului online este simplificat la câțiva pași esențiali.

Viziunea noastră este că oricine are dreptul să împrumute bani rapid, ușor și în cele mai bune condiții, fiind în deplin control, deoarece un credit bine ales rezolvă situații grave, deschide oportunități și pune lucrurile pe făgașul cel bun. Nu întâmplător se spune că banii pun lumea în mișcare.  

Misiunea noastră este să-ți oferim cele maibune produse financiare de creditare  online din piață, mai accesibile atât prin sistemul facil, transparent și prietenos de acordare a creditului, cât și din punct de vedere al unor costuri semnificativ mai mici față de media pieței.          

Chiar dacă viața este plină de neprevăzut, totul este previzibil și controlabil în cazul creditelor rapide Ocean Credit.

• Te bucuri de cea mai mică dobândă din piața de credite online. Astfel că poți împrumuta mai mult și să plătești mai puțin la final!

• Ai acces la un credit rapid, oricând ai nevoie. Timpul înseamnă bani, așa că la Ocean Credit poți obține un credit online în doar 8 minute, cu tot cu timpul de aprobare.

• Banii ajung imediat direct pe cardul tău bancar. Transferul este instantaneu, la orice oră din zi și noapte, 24/7.

Nu ai nevoie de garanții, dar ai garanția că nu există taxe de emitere, comisioane sau dobânzi ascunse.

• Orice împrumut Ocean Credit se acordă doar cu buletinul, fără fluturași de salariu, extrase de cont, talon de pensie sau alte documente. Sistemul nostru  online inteligent poate verifica singur venitul tău real, reușind astfel să îți proceseze împrumutul în avantajul tău.

• Procesul de acordare este simplu și 100% online. În cazul în care există neconcordanțe între informațiile furnizate și cele regăsite de sistem, vei fi pus în legătură cu unul dintre operatorii Ocean Credit pentru a clarifica situația.

• Știi de la bun început condițiile de rambursare. Suntem 100% transparenți în legătură cu dobânzile noastre, cu modul în care se face rambursarea împrumutului și opțiunile de plată.

• Suntem mai mult decât o instituție. Suntem o echipă dedicată și ambițioasă, care înțelege foarte bine nevoile și provocările cu care te confrunți în fiecare zi. De aceea, produsele OceanCredit sunt personale și nebancare, formulate pentru nevoile și viața reală, nu cea din prognoze. 

De ce să te chinui să alergi după bani prea scumpi sau prea dificil de obținut, în loc să-ți urmărești îndeplinirea planurilor și dorințelor tale?

Aplici online în câteva minute și primești banii pe card chiar astăzi!

Nu ne crezi pe cuvânt? 8 din 10 clienți OceanCredit ne aleg tot pe noi, atunci când au nevoie de un credit online rapid.

Încearcă și tu! Experimentează cât de bine este să împrumuți altfel!

Abonează-te la newsletter-ul OceanCredit și obține:

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Vă mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.