Delfin, cea mai avantajoasă linie de credit pentru nevoi personale, fără garanții

Pinguin este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 4.500 LEI, cu 3 rate fixe. Cost 11,92%. DAE 99,92%.

  • Bucură-te 12 luni de o limită de credit de până la 9000 de lei!

  • Plătești DOAR pentru zilele în care ai folosit banii

  • Aplici online doar cu buletinul, ești aprobat în câteva minute și primești banii pe card instant

  • Beneficiază de cel mai mic cost - de la 20,2% pe an - fără taxe sau comisioane ascunse

sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

Delfin

Un împrumut mereu la îndemână, livrat pe cardul de salariu! Timp de 12 luni, retragi oricând și plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii.

Delfin e un altfel de împrumut

iconita Delfin
Plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii
Află mai multe
iconita Delfin 2
Retragi banii instant pe orice card de salariu
Vezi cum
iconita Delfin 3
Fără taxe de emitere sau dobânzi ascunse
Află mai multe
Retragi bani oricând ai nevoie
01

Cu Delfin ai la dispoziție până la 9000 de lei. Retragi bani când apar situații neprevăzute sau doar pentru cumpărături.


Retragi exact cât ai nevoie
02

Delfin este mai flexibil decât creditele pe termen scurt. Retragi la orice oră sumele de care ai nevoie.Alegi pe ce card vrei să-ți virezi banii
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi la fiecare retragere cardul pe care primești banii.

Banii ajung rapid pe card
04

Indiferent de cardul pe care retragi banii, te vei bucura de ei în doar câteva minute.Poți retrage oricând sume suplimentare
05

Câtă vreme nu ai atins limita de credit, poți face oricând și alte retrageri. Ai până la 15 pe lună.Alegi suma suplimentară de care ai nevoie
06

Poți retrage orice sumă în limita soldului pe care îl mai ai disponibil.Rambursezi parțial sau toți banii
07

Cu Delfin poți rambursa online sumele împrumutate, parțial sau total. Când rambursezi toți banii, vei plăti doar comisionul fix de utilizare. Dacă rambursezi parțial, vom calcula și o sumă minimă de plată.

Alegi cu ce card plătești sumele datorate
08

Rambursezi simplu, în doar câteva click-uri, de pe orice card bancar înrolat în contul tău.

Cât ai de plată la finalul lunii?
09

La finalul fiecărei luni îți trimitem un extras al activității tale. Vom calcula costul fix doar pentru zilele în care ai folosit banii și, dacă nu ai rambursat toată suma, îți vom transmite și suma minimă de plată.

Suma minimă de plată îți reduce datoria totală
10

Dacă la final de lună nu ai rambursat tot creditul, vei avea și un minimum de plată: 10% din sumele extrase și nerambursate până la scadență. Odată achitată suma minimă, linia ta de credit va fi reîntregită și vei putea folosi chiar de a doua zi acești bani.FAQ semnul întrebării

Întrebări frecvente

Cum obțin linia de credit Delfin?
deschide FAQ iconita

Ca și în cazul altor credite Ocean, procesul de aplicare este 100% online. Selectezi oferta Delfin, parcurgi procesul de înregistrare, care include încărcarea unei poze a cărții de identitate și un selfie, noi facem verificările necesare (Biroul de Credit și ANAF) și gata. Îți spunem în doar câteva minute ce sumă poți obține.


Care sunt condițiile pentru a accesa o linie de credit Delfin?
deschide FAQ iconita

Delfin este un împrumut altfel, unic în piața din România, întrucât îți permite să obții mai mulți bani decât în cadrul creditelor pe termen scurt, cu aceleași venituri salariale.


Fiind eșalonat pe 12 luni, te vei putea încadra mai ușor pe gradul de îndatorare. Trebuie doar să ai venituri înregistrate la ANAF și un scor de credit rezonabil. Verifică pe Volt scorul tău de credit, fără să aplici pentru un împrumut.

Cat de mult pot sa împrumut cu Delfin?
deschide FAQ iconita

Delfin este cea mai avantajoasă linie de credit, adaptată situației tale financiare și scorului tău de credit. După analiza veniturilor, a gradului de îndatorare și a scorului FICO îți vom propune un comision zilnic de utilizare care începe de la 5 lei, dar nu depășește 9 lei pe zi.

Cât mă costă un împrumut Delfin?
deschide FAQ iconita

Indiferent de oferta Delfin la care te încadrezi, vei plăti un cost fix doar pentru zilele în care ai folosit banii. Comisionul pornește de la doar 5 lei pe zi și nu va depăși niciodată 9 lei pe zi. Dacă la final de lună ai încă bani pe care îi folosești, îți vom calcula și un minimum de plată din soldul în utilizare. Suma minimă de plată nu este o dobândă, ci doar o rambursare parțială. Banii vor reîntregi linia  de credit și îi vei putea folosi în ziua următoare efectuării plății.

Cum se calculează suma minimă de plată?
deschide FAQ iconita

În Delfin poți rambursa oricând toată suma utilizată sau doar o parte din aceasta. Dacă la final de lună ai încă bani în utilizare, vom calcula un minimum de plată de 10% din sumele respective.


Spre exemplu, dacă pe 7 a lunii ai retras 1000 de lei, iar pe 26 alți 1500 de lei, vei avea o datorie totală de 2500 de lei. Suma minimă de plată dacă nu ai rambursat nimic până la finalul lunii va fi 10% din 1000 de lei înmulțit cu 0,8 (24/30 de zile) + 10% din 1500 lei x 0,166 (5/30 zile) + comisionul de utilizare aferent celor 24 de zile în care au avut bani retrași (5 lei x 24 zile).


Asta înseamnă: 80 de lei + 25 de lei + 120 lei = 225 lei


Pot închide anticipat linia de credit?
deschide FAQ iconita

Sigur că da. Poți închide linia de credit Delfin 100% online, direct din contul tău, fără niciun cost de rambursare anticipată. Trebuie doar să returnezi sumele folosite și să achiți comisionul de utilizarea banilor aferent ultimei luni.


Linia de credit va fi închisă automat după cele 12 luni și în caz de neutilizare timp de 90 de zile. Vei putea însă oricând să aplici pentru o nouă linie de credit.


8 din 10 clienți Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 176 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

Aplică pentru Delfin

Comision de la 5 lei pe zi | Cost lunar de la 20%

* Cu un selfie și cartea de identitate poți obține pe loc linia de credit Delfin. Vom analiza datele tale de la Biroul de Credit și ANAF și îți vom spune în doar câteva minute ce comision poți obține și câți bani poți lua.

Exemplu de calcul pentru Delfin 3000 leiExemplu de calcul pentru Delfin 3000Exemplu de calcul pentru Delfin 6000 leiExemplu de calcul pentru Delfin 9000 lei

Abonează-te la newsletter-ul OceanCredit și obține:

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Vă mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.