credit pana la salariu
credit pana la salariu

De ce este convenabil un credit până la salariu?

Ți s-au terminat banii, dar ți-a mai rămas lună? Se întâmplă. Atunci când apar cheltuieli neprevăzute care îți epuizează fondurile lunare mai repede decât te-ai fi așteptat, un credit până la salariu poate fi soluția salvatoare. Astăzi îți povestim de ce este convenabil un credit până la salariu, analizând în detaliu toate aspectele lui.

Care sunt costurile?

Să zicem că îți dorești un credit în valoare de 1000 de lei, pentru o perioadă de 15 zile. Nu vei avea costuri de administrare sau de analiză a dosarului, singurul tău cost va fi dobânda creditului, în valoare de 46.1 lei. Asta înseamnă că vei rambursa în total 1046.1 lei.

Exemplu:
1000 lei pentru 15 zile
Dobândă totală – 46.1 lei
De rambursat – 1046.1 lei
DAE 199.9%

Ce acte sunt necesare?

Atunci când ai nevoie urgentă de bani, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să pierzi timp și energie întocmind un întreg dosar cu acte. Tocmai din acest motiv, procedura de obținere a creditelor până la salariu este simplificată la maximum și acum ai posibilitatea de a obține creditul dorit doar cu buletinul.

Cum aplici?

Procesul de aplicare este rapid, ușor și, cel mai important, este 100% online. Trebuie doar să accesezi site-ul Ocean Credit și să urmezi pașii. Astfel vei putea solicita un credit până la salariu direct de pe telefon sau laptop, fără să ieși din casă. Analiza cererii tale este efectuată imediat și, dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, în 15 minute primești banii pe cardul tău.

Achitarea creditului

Plata unui credit până la salariu este și ea foarte simplă și comodă. Avand în vedere că la aplicarea online oferi detaliile cardului bancar pe care să-ți fie virați banii, la data scadentă vei putea autoriza plata din contul tău spre instituția financiară. De asemenea, ai și opțiunea viramentului bancar din contul tău în contul creditorului.

Avantaje

  1. Aplicarea se face 100% online. Nu mergi la sediu pentru depunerea actelor sau pentru semnarea contractului. Doar îți verifici scorul de credit aici, apoi primești o ofertă de credit preaprobată și completezi datele tale în formularul de aplicare. Asta e tot.
  2. Pentru aplicare este nevoie doar de o fotografie cu buletinul, fără garanții, giranți sau teancuri de documente.
  3. Primești banii rapid, în doar 15 minute, pe cardul tău de salariu.
  4. Plătești doar dobânda creditului, fără alte comisioane de administrare sau de analiză dosar.
  5. Nu îți iei un angajament de lungă durată față de creditor. Spre deosebire de împrumuturile bancare pe zeci de ani, creditul până la salariu îl returnezi după 15 zile.
  6. Dacă returnezi banii mai devreme de data stabilită, plătești doar dobânda acumulată până în acel moment.
  7. Dacă nu poți returna împrumutul la data aleasă de tine, poți solicita creditorului o prelungire a perioadei de rambursare.

Dezavantaje

Există și câteva dezavantaje pe care trebuie să le iei în calcul atunci când te gândești să accesezi un credit până la salariu, mai exact valoarea destul de mică a sumelor împrumutate (între 500 și 1500 lei) și faptul că trebuie să returnezi toți banii odată.

Acum că ți-am prezentat ce înseamnă să accesezi un credit până la salariu, rămâne să te decizi dacă această variantă de împrumut de la Ocean Credit este potrivită pentru tine.

autor
Adina Vintescu
Publicat pe
15/1/2021

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.