Acasă Blog Despre noi Contact

Ghidul tău de împrumut

Aplică pentru credit

Ce înseamnă dacă am un scor de credit între 751 și 850?

Un scor de credit situat între 751 și 850 este considerat ca fiind unul impresionant. La acest scor, toate  băncile și IFN-urile vor dori să te aibă ca și client. Asta înseamnă inclusiv faptul că vei putea negocia condiții preferențiale de împrumut, inclusiv dobânzi mai bune sau perioade de grație.

Merită însă precizat că un scor atât de ridicat se poate obține de regulă doar în urma unui istoric lung de creditare, cu rate achitate mereu la timp și comportament financiar exemplar. De asemenea, dat fiind faptul că scorul se updatează constant, chiar și un scor mare trebuie menținut în timp prin continuarea practicilor sănătoase de creditare și rambursare a datoriilor.

Ce reprezintă scorul de credit?

Scorul de credit este cifra care spune creditorilor cât de fiabil ești ca potențial client. Pornind de la acesta, instituțiile creditoare decid cui acordă credite și în ce condiții. Scorurile de credit sunt calculate pe baza unor indicatori esențiali, dintre care cei mai importanți sunt:

 • 1. Istoricul de plăți

 • 2. Întârzierile grave

 • 3. Utilizarea limitei

 • 4. Interogările bancare

 • 5. Vârsta istoricului

 • 6. Totalul de conturi

Pentru a afla mai multe despre scorul de credit, te rugăm să citești Ce Este Scorul de Credit și Cum Te Influențează?

Cum pot să-mi îmbunătățesc scorul?

Dacă ai un scor de credit de peste 751, ești deja în cel mai sus etalon al scorurilor posibile. De aici nu mai poate fi vorba atât de îmbunătățirea scorului, cât despre menținerea sa. Din fericire, este suficient să urmezi câteva strategii simple pentru a-ți menține scorul la cote înalte:

 • Fii selectiv când vine vorba de împrumuturi – nu te grăbi atunci când vine vorba aplicării pentru un nou împrumut și cântărește-ți bine opțiunile înainte de a lua o decizie

 • Încearcă să menții cel puțin o linie de credit deschisă – chiar dacă îți achiți mereu ratele la timp și ai un istoric lung de creditare, scorul îți va scădea în timp dacă nu accesezi produse noi

 • Ai grijă la utilizarea limitei – oricând optezi pentru un credit nou, nu folosi mai mult de 40% din suma primită – acest lucru arată băncilor că ești un client serios și cumpătat, iar scorul tău de credit va avea doar de câștigat pe termen lung

Toate aceste metode sunt de bun augur atunci când ai deja un scor de credit excelent și vrei să-l menții. Nu uita că baza de date a Biroului de Credit se updatează constant pe măsură ce comportamentul tău financiar este înregistrat. Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, intră la intervale regulate pe scor.wp.oceancredit.ro și vezi cum îți evoluează scorul în timp.

Sperăm că ți-a fost util acest ultim ghid destinat persoanelor cu scor de credit ridicat sau celor care aspiră la un scor impresionant. Cu răbdare și perseverență, oricine se poate bucura de un scor excelent și de creditele în condiții preferențiale ce vin o dată cu el. 

Summary
Ce înseamnă dacă am un scor de credit între 751 și 850?
Article Name
Ce înseamnă dacă am un scor de credit între 751 și 850?
Description
Un scor de credit situat între 751 și 850 este considerat ca fiind unul impresionant. La acest scor, toate băncile și IFN-urile vor dori să te aibă ca și client. Asta înseamnă inclusiv faptul că vei putea negocia condiții preferențiale de împrumut, inclusiv dobânzi mai bune sau perioade de grație.
Author
Publisher Name
Ocean Credit IFN S.A
Publisher Logo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
  1. Buna, Mihai! Cererea ta nu este inca finalizata, din acest motiv nu ai primit raspuns. Te rugam sa intri in contul tau de client, iar pentru a te loga din nou trebuie sa accesezi link-ul urmator https://scor.wp.oceancredit.ro/auth/fb si introduci numarul de telefon cu care ai inceput cererea. Dupa ce intri in cont trebuie sa introduci facebook-ul tau si sa continui sa iti adaugi datele. Te asiguram ca datele tale vor fi strict confidentiale.